Kana-pekonipasta














Ehdottomasti yksi parhaista kanapastoista, joita oon tehnyt/syönyt. Tämäkin ohje on kahdelle ja on todella nopea valmistaa.

Tarvitaan:
Tagliatelle-pastaa
oliiviöljyä
paketti kanasuikaleita
paketti pekonia
Creme Bonjour Cusine pippurisekoitus hässäkkä
olutta

Laita pastavesi kiehumaan ja keitä paketin ohjeen mukaan sopiva määrä. Laita veteen ripaus suolaa.

Pilko pekonit pienemmiksi paloiksi ja paista ne kanan kanssa pannulla. Kun ovat kypsiä, lisää pippurisekoitusjuttu. Lisää loraus olutta (n.1dl, tuo makeutta kastikkeeseen) ja anna hautua hetki.

Maistele ja lisää olutta tai mausteita jos on tarpeen. Itse en muistaakseni lisännyt mausteita ollenkaan, korkeintaan aromisuolaa.

Valuta pasta ja lisää siihen loraus oliiviöljyä. Lisää pasta kastikkeen joukkoon ja anna imeytyä hetki. Älä ylikeitä pastaa vaan sen tulee olla al dente.

Tämä resepti on vielä vähän "kesken" vaikka hyvää onkin. Seuraavilla kerroilla on tarkoitus laittaa mukaan vielä siirappia tai hunajaa.

**Laitoin viimeksi n. 2rkl siirappia ja se teki tästä vieläkin parempaa :)

Kommentit