Chili-Katkarapupasta














Eiliselle piti kehittää halpa ja helppo ruoka, jonka mies osaa tehdä. Valmistui siis Chili-katkispasta. Oli oikein hyvää, täydellinen suhde kirpeää limeä ja tulista chilitahnaa. Tätä tehdään toistekin.

300 g pakastekatkarapuja
2 tl chilitahnaa
1 punasipuli
2 valkosipulin kynttä
kirsikkatomaatteja
1 limetin mehu ja kuori
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
tagliatelle-pastaa
Parmesaania

Laita sulaneet katkaravut kulhoon ja sekoita chilitahna joukkoon tasaisesti. Anna marinoitua tunnin verran.

Laita pastavesi kiehumaan, lisää suolaa ja keitä tagliatelle kypsäksi.

Pilko sipuli ja valkosipuli. Kuumenna kasarissa oliiviöljyä ja kuullota sipuleita hetki.

Lisää joukkoon katkaravut, limetin mehu, raastettu kuori ja pilkotut kirsikkatomaatit. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lisää vielä vähän oliiviöljyä ja sekoita seos kypsän pastan joukkoon. Tarjoile parmesaaniraasteen kanssa.

Kommentit