Lohi-katkarapupasta

Ollaan käyty monesti syömässä Stadin La Famigliassa Shrimp-Garlic Pastaa ja joka kerta ollaan mietietty mitä siihen tulee, jotta saataisiin kotona tehtyä samanlaista. Kerran sitten erehdyksessä satuin tekemään täysin vastaavanlaista pastaa. Vain muutamia pieniä eroavaiksuuksia lukuunottamaatta maku oli täysin sama.

Tässä ohjeistus:
Tagliatelle-pastaa
150g katkarapuja
Paketti lohisuikaleita
Creme Bonjour Cusine Valkosipuli ja yrtit
Ruoka kermaa
Kirsikkatomaatteja
Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
Aromisuolaa
Valkosipulijauhetta

Laita pastan keitinvesi liedelle ja mausta se suolalla, keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuumenna pannu ja paista lohisuikaleet lirauksessa oliiviöljyä, lisää joukkoon CBC valkosipuli ja yrtit-sössö sekä ruoka kerma. Anna Kiehua hetki. Mausta ja maista, jotta tulee sopivaa. Lisää vasta ihan loppuvaiheessa sulat katkaravut ja puolitetut kirsikkatomaatit. Katkaravuista tulee kumia jos niitä kypsyttää liikaa.

Valuta pasta, kun se on sopivasti al dente. Mausta se öliiviöljyllä ja sekoita kastikkeen joukkoon. Anna imeytyä hetki ja tarjoile.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hemmetin hyvä ohje. Aaatlein kohta kokeilla! Ja sitä kirjoitetaan al dente ;)
Katja sanoi…
Kappas, kirjoitusvirhe paholainen on nyt korjattu :D niitä tosin saattaa löytyä muistakin teksteistä kun kiireessä työpäivän lomassa näitä kirjoittelen :D

Tää on kyllä erinomainen pasta ja kannatta kokeilla muitakin reseptejä. Kerrohan toki mitä tykkäsit :)