Grande Grill

Käytiin siis eilen miehen kanssa syömässä Aikatalossa Grande Grillissä, koska teki mieli _lihaa_! Siihen mielitekoon tuo paikka onkin täydellinen valtavine marmorifileineen.

Kerran olen aikaisemmin tuolla käynyt syömässä, tosin duuniporukan kanssa hieman kosteammissa merkeissä, mutta pahaa sanottavaa paikasta ei ole kummankaan kokemuksen perusteella. Palvelu on nopeaa, ystävällistä ja tarjoilijat huolehtivat jatkuvasti, että asiakkaalla on kaikki hyvin. Myös tunnelmaltaan paikka on mukava, sopii niin isolle seureelle kuin pariskunnallekin. Taustalla soiva rock-henkinen musiikki on juuri sopivalla voimakuudella: Ei häiritse keskustelua, ääntään ei tarvitse korottaa kuullakseen musiikin yli. Kuitenkin se on tarpeeksi kovalla, jotta kuulee selkeästi mitä on soimassa.

Tilasimme molemmat STEAK EL GRANDET (250 g marmorifilettä, pekoni-kermakastiketta, höyrytettyjä kasviksia, yrttilohkoperunoita, 27,90€). Annos oli aika miehekkään kokoinen ja molemmilta jäi perunoita vähän syömättä. Mitään valituksen sanaa en tästä aterista löydä. Vaikka hintakin vaikutti ensin korkealta ei sekään enää haitannut, kun ruoan oli saanut eteensä ja ensimmäisen palan suuhunsa. Pihvi oli paistettu täydellisesti mediumiksi, kuten pihvini aina haluan. Se oli täysin mureaa eikä yhtään jännettä tai sitkeää kohtaa löytynyt. Perunat olivat ihanan rapeita ja sisältä pehmeitä, vihannekset juuri sopivasti höyrytettyjä ja kastike ihanasti savuista, kermaista ja pekonista. Kruunasi aterian loistavasti.

Yhteenvetona,
Palvelu: nopeaa ja ystävällistä
Ruoka: Runsaasti, huolellisesti valmistettu
Hinta-laatusuhde: Hinta ehkä keskivertoravintolaa korkeampi mutta niin oli myös ruoan laatu. Laatuhan maksaa ja täältä ei tosiaan saa mitään kengänpohjaa.

Kommentit