Kuukauden ruokavinkki :D


















Hyvää ihanaa kevättä ja vinkkiä pukkaa :D (oon niin ylpee itestäni) voi joo olla että joku on tajunnut tän ennen mua mutta leijun nyt silti :D. Elikkäs, ite ainakin kuulen aina pientä rutinaa kun yritän päästä halvalla ja ostan Broilerin koipireisiä.

Ei niissä munkaan mielestä oo paljon syötävää mutta riittää kunhan listukkeet on kunnossa. Suurempi huoli on siitä kun ne ei oikein maistu millekkään ihan sama paljon sitä pintaa maustaa ja vaikka ne olisi marinoituja. Itse en sitä nahkaa syö koskaan joten aika sama miltä se maistuu.

Noh, eilen sitten sain kunigasidean kun alettiin taas koipia valmistamaan: Eli koiven toisesta reunasta rikotaan nahan ja lihan välinen kalvo niin, että saadaan aikaan tasku. Sinne sitten tungetaan 2-3 tl currytahnaa (tai ihan mitä tahtoo) ja levitetään koko lihaisalle aluelle. Itse ajattelin seuraavaksi laittaa chilitahnaa.

Kanat paistetaan ohjeen mukaan uunissa ja varmasti lihasta tulee 100 kertaa maukkampaa kuin pelkän kökkönahan maustamisella. Ihanasti liha imi curryn makua itseensä muttei kuitenkaan liikaa. Tää oli niin loisto-oivallus multa :D


Kuva alunperin täältä.

Kommentit