Parsa - Halloumipasta














Eilen teki mieli syödä kevyesti, koska edellisen päivän lihapullat oli niin superraskaita ja muutenkin hyvällä ilmalla syö mieluummin jotain raikasta :) Halloumi tosin toi tähän vähän rasvaisuutta ja raskautta mutta ei liikaa.

Tuli:
nippu vihreää parsaa
kirsikkatomaatteja
paketti halloumi-juustoa
täysjyväpastaa
oliiviöljyä
suolaa
sitruunamehua

Keitä parsat laakeassa astiassa suolalla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Pilko halloumi kuutioiksi ja paista pannulla kunnes pinta on kullan ruskea.

Valuta pasta ja parsa. Piljo parsa ja mausta pasta oliiviöljyllä. Sekoita pastan sekaan pilkotut parsat ja paistetut halloumit sekä pilko sekaan kirsikkatomaatteja.

Kommentit