Pesto - Vuohenjuusto Pasta














Latasin puhelimeeni Barillan pastareseptikirjan, joka on täynnä ihania italialaisa pastaruokia. Tämä kyseinen löytyi osiosta "helpot ja nopeat". Itse ainakin haluan olla mahdollisimman lyhyitä jaksoja kerrallaan kuuman hellan ääressä näin lämpimällä säällä. :D Helppoa, nopeaa ja mielettömän hyvää!

Tulee:
1 rs kirsikkatomaatteja
~1 pkt vuohenjuustoa (mulla oli n. 3/4 pötköä)
5 rkl Pesto alla Geneves
n. 3 rkl oliiviöljyä
Tagliarini-pastaa
Mustapippuria
Suolaa

Laita pastavesi kiehumaan ja mausta se suolalla. Pilko tomaatit ja paista niitä öljyssä pannulla 3-4min, mausta suolalla ja pippurilla. Kun vesi kiehuu lisää pasta.

Valuta pasta ja laita se takaisin kattilaan. lisää oliiviöljy, pesto ja tomaatit. Annokstele lautasille ja murenna päälle vuohenjuustoa. Voit vielä rouhia mustapippuria mausteeksi.

*** Alkuperäisessä ohjeessa juustona oli fetaa, jotenki sitäkin kokeillaan joskus.

Kommentit