chorizo - pasta














Eilen oli ensin puhe äyriäispastasta, mutta se ei kutkutellu mua ollekaan. Ehdotin sitten "jonkunlainen salamipasta" -tyyppistä ruokaa.

1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
Chorizo - makkara
Chef Wotkinsin salamigrilleriä (1 makkara)
1 tlk tomaatteja, kokonaisia ja kuorittuja
1 suippopaprika
suolaa
mustapippuria
1 tl timjamia
2 tl liha-mausteseosta (korianteri, paprika, cayenne, chili, suola)
1 tl hot smocked paprika -jauhetta
oreganoa
Tortellini-pastaa (juusto-aurinkokuivattu tomaatti
parmesaania

Laita pasta vesikiehumaan ja mausta se suolalla. Lisää pasta kun vesi kiehuu.

pilko sipuli, valkosipuli ja paprika. Freesaa sipuleita hetki pannulla oliiviöljyssä ja lisää sitten paprika. pilko makkarat ja lisää ne pannulle, paista hetki.

Lisää tomaatit ja murskaa ne. Mausta ja anna hautua kunnes pasta on valmista.

Valuta pasta ja mausta se oliiviöljyllä. Lisää kastikkeen joukkoon ja anna imeytyä hetki.

Annostele ja raasta päälle parmesaania.

Kommentit