Grilliherkkuja














Ekaa kertää tänä kesänä pääsin itse vääntämään grilliruokaa kun vietettiin viikonloppu mökillä. Tottakai ensialkuun grillistä oli kaasu loppu mutta kun käytiin hakemassa lisää päästiin itse asiaan. :) Tarjolla tällä aterialla siis kanaa, sinihomejuustolla täytettyjä, pekoniin käärittyjä herkkusieniä sekä mausteista peruna-vihannespaistosta.

Paistos:
Uusia perunoita
Vihannes suikaleet -pakaste
suolaa
mustapippuria
piripirimaustetta
oliiviöljyä

Pese ja pilko perunat. Asettele ne folion päälle sulanaiden vihannesten kanssa. Mausta reilusti ja sekoita tasaiseksi. Pirskottele päälle runsaasti oliiviöljyä. Nosta folion reunat ylös ja taittele tiiviiksi nyytiksi. Grillaa nyyttiä n.20min tai kunnes perunat on pehmentyneet.

Kommentit