Kanttarelli - pekonipasta














Bongasin kaupasta ihania kanttarelleja ja päätettiin vääntää niistä tällä kertaa pastakastike, kun edellisenä kanttarelliaikana tein niitä vaan kastiketta.

200g-300g rasia kanttarelleja
paketti pekonia
2 dl ruokakermaa
sipuli
suolaa
mustapippuria
1 tl hot smocked paprika - jauhetta
1/3 tl kuminaa
1/3 tl cayenne-pippuria
oreganoa
pinaatti tuorepastaa
fetaa

Laita pastavesi kiehumaan ja mausta suolalla.

Silppua sipuli ja leikkaa pekoni paloiksi. Freesaa sipulia pannussa ja lisää pekoni. Paista kunnes pekoni on ruskistunut. Ota sivuun.

Puhdista sienet kostealla liinalla ja paloittele suupalan kokoisiksi. Paista pannulla kunnes neste on haitunut. Lisää pekoni-sipulit ja kerma.

Laita pasta kiehumaan.

Mausta kastike ja anna hautua hetki. Tarkista maku ja mausta lisää jos on tarvis.

Valuta pasta ja mausta se oliiviöljyllä. Sekoita kastikkeen sekaan ja anna hetki imeytyä. Annostele lautasille.

Pilko päälle fetaa tai parmesaania. Myös vuohenjuusto voisi olla pop.

Kommentit