Katkaraputäytteiset cannelonit















Löysin IPhoneen appin, jossa voi muodostaa viikon menun valmiistä resepteistä, etsiä lähimpiä s-ketjun kauppoja ja tehdä ostoslistaa hintoineen. Ohjelma on siis foodie.fm. Sitä selaillessani törmäsin tähän reseptiin ja päätin testata.

canneloneja
1 pss pieniä katkarapuja
1 rs tuorejuustoa
1 tl currya
mustapippuria
oliiviöljyä
sitruunapippuria
suolaa
4 valkosipulin kynttä
tilliä
1 sipuli
tomaattimurskaa
ruokakermaa
basilikaa
juustoraastetta


Sulata ja valuta katkaravut hyvin. Kuumenna uuni 225-asteeseen.

Silppua sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy pannussa ja kuumenna currya siinä hetki, lisää sipulit ja kuulota.

Lisää katkaravut ja tuorejuusto. Anna juuston sulaa. Mausta silputulla tillillä. suolalla ja sitruunapippurilla.

Täytä cannelonit laitamalla kastiketta pikkulusikalla putkiloon, täytä vuoka asettamalla cannelonit vieriviereen.

Sekoita tomaattimurska ja kerma kulhossa, mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla. Kumoa seos cannelonien päälle tasaiseksi kerrokseksi. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista uunissa 20-30min.

Kommentit

Unknown sanoi…
Voi kuulkaa, että on hyvää. Näitä vois syödä halkeemiseen asti. *slurps*