Ravintola-arvostelu: Masabi, Forum

Käytiin perjantaina syömässä Forumin Masabissa ja voin sanoa etten ole koskaan ollut niin pettynyt saamaani ruokaan.

Ymmärän, että kyseisen firman konseptiin kuuluu take-away ja cateringpalvelut mutta jos ravintolassa on asiakaspaikkoja ja syöminen paikan päällä on mahdollista en todellakaan odota, että minulle tarjotaan valmiiksi, ties milloin valmistettua sushia muovilaatikosta sekä pullossa seisonutta vettä 2 sentin muovimukista.

Kentien EHKÄ voisinkin sulattaa tämän jos sushi olisi _laadukasta_, mutta näköjään sushiravintolan perustamiseksi riittää että osaa pyörittää riisistä hädintuskin kasassa pysyviä palloja ja lätkiä niiden päälle jotain miten sattuu.

Kentien EHKÄ olisin sulattanut tämänkin ellen olisi joutunut maksamaan tästä ammattitaidonnäytteestä 14e/10 palaa. Millä perusteella ravintola, jonka tarjoama tuote on silminnähden huonolaatuisempi, pyytää samat hinnat kuin laadukkaat kilpailijansa? En löytänyt ainuttakaan syytä miksi annos maksaa näin paljon; työntekijöitä oli kaksi, annokset valmiiksi väänneetty, asiakaspaikkoja 8-10 eikä edes astioita. No ehkä Forumissa on korkeampi vuokra kuin muualla ja se pitää kattaa jollain...

Rakastan sushia ja olen valmis maksamaan siitä, mutta vaadin rahoilleni vastinetta. Olen myöskin valmis odottamaan, jotta saan tuoretta sushia. Tuskin kukaan odottaa sushiravintolan olevan mäkkärin tiski. Uskomatonta, että duunipaikkani syöttölästä saa laadukkaampaa sushia ja hintakin on halvempi. Duuniruokalaa kohtaan minulla ei ole edes mitään odotuksia: eihän se edes yritä olla mikään sushiravintola mutta silti he onnistuvat paremmin!

Uskomatonta, että yrityksen ainoa tuote on sellainen, jota sen henkilökunta ei osaa valmistaa.

Viihtyvyys: 2/5
Hinta-laatusuhde: 1/5
Palvelu: 3/5
Siisteys: 3/5

Kommentit