bolognalainen kastike soijarouheesta



















Eilisenä ruokana oli kastiketta soijarouheesta ja spagettia, lisukkeena fetasalaattia.


2 valkosipulinkynttä
2 sipulia
180g pakastettuja kasvissuikaleita
1 prk tomaattipyreetä
400 g tomaattimurskaa
suolaa
mustapippurirouhetta
kuivattua oreganoa
kuivattua basilicaa
2 hlö annos täysjyväspagettia
1,5 dl tummaa soijarouhetta
5 dl Kasvislientä

Valmista kasvisliemi ja laita soijarouhe siihen likoamaan. Laita myös pastavesi kiehumaan ja mausta se suolalla.

Pilko sipuli ja valkosipuli. Kuulota niitä pannussa oliiviöljyssä kunnes ovat pehmenneet, lisää kasvissuikaleet ja paista hetki.

Siivilöi kasvisliemi kulhoon ja lisää soijarouhe pannulle, paista vielä hetki.

Lisää tomaattimurka, -pyre ja kasvisliemi. Mausta ja anna hautua kunnes spagetti on valmista.

Kommentit