Kanateriyaki nuudeleilla



















Meillä on nyt selvästi ollu hetken aikaa tällänen orientalteema :D Ainakin mitä näihin postauksiin tulee, koska en jaksa jokaista ruokaa tänne laittaan. Aika paljon kuintekin syödään hyväksihavaittuja ja nopeita arkiruokia, jotka olen jo tänne laittanut.

300g broileri fileesuikaleita, naturel
4-5 rkl teriyaki honey&garlic kastiketta
4 valkosipulin kynttä
2 porkkanaa
öljyä
mustapippuria
ripaus suolaa
nuudeleita
soijaa

Laita broilerisuikaleet kulhoon ja sekoita joukkoon teriyakikastike ja silputut valkosipulinkynnet. Peitä kelmulla ja anna marinoitua mahd. pitkään, väh. 3-4h tai yön yli.

Kuori ja pilko porkkanat ohuiksi tikuiksi. Laita vesi kiehumaan ja keitä nuudelit. Kuumenna pannu ja lisää tilkka öljyä. Ruskista kanat ja lisää porkkanat. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paista kunnes kanat on kypsiä ja porkkanat hiukan pehmenneet.

Valuta nuudelit ja lisää ne pannulle. Mausta soijalla ja paista hieman rapeiksi.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Ei tarvi suolaa jos käytät soijaa
Katja sanoi…
Jokainen makunsa mukaan maustakoon :) maisteluamaistelua