Helppo kerma-pippurikastike rypsipossulle















Pakko oli kokeilla paljon huudettua rypsipossua ja täytyy sanoa, että ihan possulta se maistui. Terveellisyyteen tai muihin väitettyihin ominaisuuksiin en ota mitenkään kantaa, mutta itse en ainakaan huomannut eroa "tavalliseen" possuun. Tässä kuintekin helppo ja todella nopea kastike possulle, makua löytyy vaikka aikaa ei kulu kuin n.15min. Hyvä ruoka kiireiseen arkipäivään!

2dl Ruokakermaa
1 Fond du Chef beef -lihaliemivalmiste
suolaa
mustapippuria

Ruskita possupihvit pannulla molemmin puolin, lisää kerma ja mausteet. Anna hautua kunnes possu on kypsää.

Lisukkeeksi höyrytettyä kesäkurpitsaa ja kukkakaalia sekä keitettyä ruusukaalia, joka on mielestäni täysin aliarvostettu vihannes. Jokun Sokkokokki -kokin ohjeiden mukaan kun leikkaa tosiaan ristiviillon kaalien kantoihin, katoaa kokonaan ruusukaalille "ominainen" hieman pistävä maku. Ja kastike sopii niillekin erinomaisesti.

Suosittelen kokeilemaan! :)

Kommentit