Ruokaa Jenkeissä















Lomailtiin muutama viikko Jenkeissä ja tuli otettua kuvia heidän naurettavan kokoisista annoksistaan, yllä pakollinen kuva tietenkin hampurilaisesta, mistäpä muustakaan. Pikaruokaa oli tarkolla enemmän kuin riittävästi sillä New Yorkissa jokaisessa kadunkulmassa oli ainakin 3 nakkikioskia :D


















Saatiin myös loistavaa pizzaa useaan otteeseen. Jos joku on menossa New Yorkiin niin Ray's Pizzassa on mielettömän hyviä sliceja n. 5$/kpl mutta jos hakee ns. hienompaa paikkaa kannattaa kokeilla Angelo's Pizzaa Broadwaylla 53rd ja 54th välissä , jossa kaikki ainekset on uskomattoman tuoreita ja pizza herkullista mutta siitä saa pulittaakin yli 20$ (yllä). Alla vielä pizza mallia Downtown LA, eli 18" lätty eikä pienempia saanut. Täytettä oli aivan mielettömästi eikä jaksettu syödä kokonaan, silläkään kertaa :D Paikan nimi oli Garage Pizza ja lokaationa Main and 7th.















Times Squaren Ruby Tuesdaysissa syötiin aivan superhyvät ribsit, jotka aivan suli suussa. Mieletöntä. Eikä ollut pakko ottaa edes perunaa :D No ei kai sitä muuallakaan mutta paikalle plussat siitä, että sidet sai valita ihan itse.















Viimeisenä vielä kuva "pienestä" Turkey sandwichista, joita sai NYCissä lähes joka kuppilasta, kuvassa vain puolikas leipä joka oli niin suuri ettei haukkua kunnolla saanut. Kertaakaan reissulla ei opittu sitä, ettei molemmat todellakaan tarvitse kokonaisia leipiä vaan puolikkaat riittää niin, että ähky tulee. Kertaakaan ei muistaakseni voinut syödä ruokaansa loppuun, se määrä vaan oli liikaa.

Kommentit