Savusiikapasta



















Meillä syödään arkisin paljon pastaruokia, koska ne on nopeita ja vaivattomia valmistaa. Varsinkin kun käyttää tuorepastaa ei keittämiseenkään mene aikaa kuin muutama minuutti. Ostimme kokonaisen savusiian, josta riitti hyvin molemmille seuraavan päivän lounaaksikin, jos kuintekin valmistaa ruokaa useammalle henkilölle, kannattaa käyttää koko siika.

½ savusiika
tuorepastaa
1 prk Creme Bonjour Cusine valkosipuli ja yrtit
5 palaa pakastepinaattia
1 pss isoja katkarapuja
suolaa
oliiviöljyä

Irroita nahka ja ruodot kalasta ja pilko sopiviksi suupaloiksi. Sulata katkaravut ja laita pastavesi kiehumaan. Mausta suolalla samalla, kun lisäät pastan.

Lisää pannulle Cusine ja pinaatit, kiehuta hiljalleen kastikkeeksi. Valuta pasta, kun se on vielä aavistuksen liian al dente. Keittoajaksi tulee siis vain muutama minuutti. Mausta pasta oliiviöljyllä ja lisää se kastikkeen joukkoon ja sekoita. Sammuta liesi ja lisää katkaravut. Tarjoile heti parmesaanin kanssa.

Kommentit