Punajuuri-jauhelihakastike



















Ja lisää punajuurta, sitä kun sattuu nyt jonkun verran kaapiss olemaan :D

Ohjeesta riittää 3-4:lle

1 iso tai 2 pientä punajuurta
1 sipuli
400g naudan jauhelihaa
lihafondia
~½ l vettä
Vehnäjauhoja tai ruskeaa maizenaa
mustapippuria
suolaa
oliiviöljyä
Tuorepastaa

Kuori ja raasta punajuuri, pilko sipuli. Kuulota molempia kasarissa oliiviöljyssä. Lisää jauheliha ja paista kunnes kypsää.

Lisää pari ruokalusikallista vehnäjauhoja, sekoita hyvin ja lisää vesi ja fondi. Jos unohdat jauhot, kuten minä, lisää maizenaa kiehuvaan kastikkeeseen koko ajan sekoittaen.

Lisää mausteet ja anna hautua 20-30min. Tarkista maku ja mausta lisää tarvittaessa.

Tarjoa tuorepastan ja juustoraasteen kera.

Kommentit