Broileria pesto-mozzarella täytteellä

Pitkästä aikaa taas päivittelen kun tein jotain päityksen arvoista ruokaa. Nopea ja helppo tapa arkipäivänäkin vähän tuunata broilerin ohutleikkeitä mielenkiintoisimmiksi :)


1 pkt broilerin ohutleikkeitä
Pesto geneveseä
Buffalo mozzarellaa
suolaa
mustapippuria

Leikaa terävällä veitsellä leikkeet halki vaakasuunassa niin, ettet kuintekaan irroita puolia toisistaan vaan saat leikkeen "auki". Ripottele hieman merisuolaa ja levitä leikkeelle 1-2 tl pestoa. Murra mozzarellasta sopivan pieniä paloja ja asettele ne peston päälle. Käännä leike kiinni ja kiinnitä reunat muutamalla cocktailtikulla.

Kuumenna pannu ja laita leikkeet pannulle. Rouhi mustapippuria päälle ja pienennä lämpö heti minimiin ja laita kansi päälle. Näin leikkeistä tulee mehukkaita eivätkä ne pääse kuivumaan. Paista molemmin puolin muutama minuutti tai kunnes broileri on kypsää muttei kuivaa.

Kommentit

Mary sanoi…
kuulostaa hyvältä. Pitää testaa!