Vuohenjuustolla täytetyt Kanafileet














Lauantaina laitoin vuohenjuusolla täytettyjä, ilmakuivattuun kinkkuun käärittyjä broilerin fileita. Lisukkeena oli parmesaanirisottoa, jonka ohje löytyy täältä.

Tarvitaan:
1 pkt Broiresin ohutleikkeitä au naturel (paketissa 3klp)
1 pkt tuorevuohenjuustoa
1 pkt ilmakuivattua kinkkua
5 valkosipulin kynttä
suolaa
pippuria
oliiviöljyä

Leikkaa fileet auki, niin että saat aikaan taskun. Hienonna valkosipuli ja mausta se suolalla ja pippurilla, tunge sitä taskuihin. Leikkaa vuohenjuustosta viipaleita ja täytä taskut.

Kieräytä täytettyjen fileiden ympärille ilmakuivattua kinkkua kaksi viipaletta niin, että "taskun suu" peittyy, eikä täytteet pääse valimaan ulos. Voit vielä vahvistaa kiinnitystä cocktailtikulla.

Laita nyytit uunivuokaan ja lorota päälle oliiviöljyä. Paista 200-asteisessa uunissa n.15min kunnes kana on kypsää.

Valmista kylkeen parmesaanirisotto, johon voit käyttää myös loput vuohenjuustosta.

Olisin halunnut vielä lisäksi papuja, mutta kaupan valikoima oli hiukan rajallinen eikä niitä löytynyt.

Kommentit