Broileria tomaattikastikkeessa















Lauantaina piti olla laiskapäivä ja syödä jotain mitä kaapista löytyy. Kaappi oli kuintekin meilkoisen tyhjä joten jotain oli keksittävä. Pienen brainstormauksen jälkeen päädyttiin tekemään tällaista, tuli mitä tuli. Ja superhyvää siitä tulikin, ehdottomasti parasta kanaa mitä kumpikaan meistä on koskaan syöny, vaikka itse sanonkin :D. Kerrankin olin täydellisen tyytyväinen aikaan saannokseeni! Tätä kannattaa ehdottomasti testata.


1 pkt Broilerin filee pihvejä
2 tlk kokonaisia kuorittuja tomaatteja
½ rs kirsikkatomaatteja
½ ruukkua basilikan lehtiä
oreganoa
suolaa
mustapippuria
aromisuolaa
muutama tuore mintun lehti
muutama tuore thaibasilikan lehti
iso, tuore salvian lehti
mozzarella pallo
5-6 valkosipulin kynttä

Kuumenna uuni 225-asteeseen.

Kuumenna pannu ja lisää loraus oliiviöljyä sekä tomaatit purkeistaan, pilko tai murskaa tomaatit pienemmiksi. Itse käytin muusinuijaa.

Pilko kirsikkatomaatit ja yrtit, lisää ne joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla sopivaksi.

Nosta kanafileet uunivuokaan ja ripottele suolaa ja pippuria pintaan. Kuori ja murskaa vetsen lappeella valkosipulin kynnet ja laita ne vuokaan.

Kippaa tomaattikastike päälle ja revi mozzarellasta paloja pinnalle.

Paista uunissa 225-asteessa 20-25min, tai kunnes kana on kypsää.

Lisukkeena meillä oli shampanjarisottoa sekä hyörytettyja herneitä ja parsakaalia. Risotto oli kyllä ihan liikaa, selväsi yliarvioin mahani vetoisuuden :D

Kommentit