Erään kyläilyn taannoisen kyläilyn inspiroimana tein oman versioni olutpossusta. Itse en ole ollenkaan oluen ystävä mitä sen juomiseen tulee, mutta ruoanlaitossa käytän sitä mielelläni. Sillä saa hyvin makuun mukaan sen puuttuvan "jonkin". Tämä tiedoksi muille, jotka eivät oluesta välitä. :) Söimme tätä pastan, salataatin ja höyrytettyjen papujen ja herneiden kanssa.
Viljapossun sisäfileetä
1 pkt pekonia
½-3/4 tummaa Velcoa
1-2 rkl siirappia
½-1 dl ruokakermaa
kourallinen tuoretta timjamia
kourallinen tuoretta korianteria
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä
1-2 tl dijon-sinappia
Tagliatelle-pastaa
Poista lihasta kalvot ja pätki se n.1cm paksuisiin siivuihin.
Ruskista liha ja pilkottu pekoni padassa oliiviöljyssä. Lisää hienonnetut yrtit, olut ja kerma. Mausta suolalla, pippurilla ja siirapilla. Kiehauta.
Anna hautua uunissa 175-asteessa tunnin ajan.
Valmista hautumisajan loppupuolella pasta, höyrytetyt vihannekset sekä salaatti.
Kommentit